Energibesparelser/energioptimering

Hos Amager Sanitetsservice/Bedre Bad-Amager har du adgang til specialviden og uvildig rådgivning på energiområdet. Du kan trække på vores mangeårige erfaring og altid opdaterede viden på området, og så kan du stole på, at vores rådgivning er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig uafhængige af energiselskaberne og kan derfor tilbyde dig præcis den energiform, der matcher dit behov. Skal det være fjernvarme, naturgas, jordvarme eller...

 

Vi foreslår dig altid den løsning, som du står dig bedst ved økonomisk.

Vi tænker i detaljer og får helheden med

Hos Bedre Energi får du altid en helhedsorienteret vurdering. Vi tænker i totalløsninger og medtager hele boligen i vores gennemgang. Samtidig har vi blik for, hvordan selv små justeringer af dit nuværende anlæg ofte kan give dig store besparelser.

 

Hånd om det samlede projekt

Med totalløsning mener vi også, at fra det øjeblik, du beslutter at omsætte dine energitanker til handling, tager vi hånd om det samlede projekt. Vi involverer relevante håndværkere, leverer kvalitetsprodukter fra vores leverandørnetværk og får projektet sikkert i havn. Og du bruger et minimum af tid, penge og energi.

 

Læs mere om energiløsninger:

Powered by jms multisite for joomla